Gb glace

gb glace

89 Förra året gick företaget med vinst. Det sitter endast män i styrelsen. Företaget har 31 anställda och omsätter 60,1 miljoner. När Mjölkcentralen år tillsammans med Choklad-Thule köper in Alaskaglass, bildas Glace-Bolaget (GB) och Eric Hanner utses till vd. Han får dock en utmanande start, i jämförelse med grannarna ligger svenskarna sist när det gäller glasskonsumtion. Man tror att det beror på svenskarnas konservativa bild av glass. The latest Tweets from GBGlace (@GB_Glace). Välkommen till oss på GB Glace!

Gb glace Video

Reklamfilm (2007) - GB Gräddglass gb glace

Gb glace - detta

Det är samma läckra glassar var du än är. GB-gubben brukar finnas synlig lite varstans i Sverige, oftast vid kiosker , men även vid affärer och kaféer. Det tyckte man i alla fall efter att en läkartidning publicerar en artikel som uppmuntrar föräldrar att ge glass till sina febriga barn. Hjärtat är gemensamt för alla Unilevers glassföretag. Giftermålet ägde rum på Liseberg. En serie glassar som är inspirerade av huvudstaden för romantik, njutning och lyx — vi menar såklart paris!

Gb glace - think it's

Vad består våra produkter av Sök våra produktdatabas A-Ö om ingrediensernas funktioner Om allergier och produkter Märken och produkter Hur väljer vi våra ingredienser? Alla artiklar som behöver källor Alla artiklar som behöver enstaka källor Artiklar som behöver enstaka källor Glassaffischer med avfotograferade glassar blev en hit i början av talet. JU fler glassexperter desto bättre! Man tog fram en hjärtformad logotyp som ersatte bland annat den runda som GB Glace höll sig med.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *