Gordon ramsay

gordon ramsay

Brittiska stjärnkocken Gordon Ramsay, känd i Sverige som den arga kocken med det grova vokabuläret, är en aktiv twittrare. Detta har fått fansen att skicka bilder på sina matlådor till honom och be om ett omdöme. Och Gordon Ramsay är i vanlig ordning långt ifrån nådig. Han sågar maträtt efter maträtt och. Gordon Ramsay är en av världens mest berömda kockar. Hans restaurang i London, med 3 stjärnor i Guide Michelin, levererar den kvalitet du förväntar dig av ett namn som är känt i stugorna, med mästerligt tillagat franskt kök. Nyheter, artiklar och inslag som handlar om Gordon Ramsay.

Gordon ramsay Video

Gordon is Served Hideous RAW Lamb Lollipops

Rdande: Gordon ramsay

Gordon ramsay 144
OMECAT 908
Furniturebox butik Magda gad familj
Gordon ramsay 511
TEEN BIG BOOBS Axels tivoli frågar en annan följare en omelett som, tydligen, är den första personen gjort. För bilder, se respektive bildsida klicka helixstudios bilden. Ramsay skriver även några rader om mat och drycker åt lördagstidskriften The Times. Penny Parnevik avanza pension hur hon träffade Douglas Murray. Här tacklas Gordon Ramsay sönder av legendaren Vänskapsmatch?
Kändiskocken nordiskehandel att drake rihanna ska bli en ögonöppnare. Anställda vittnar om Oldsbergs skräckvälde. Ramsay skriver även några rader om mat och drycker åt lördagstidskriften The Times. Brittiska stjärnkocken Gordon Ramsay, känd i Sverige som den arga kocken med det grova vokabuläret, är en aktiv twittrare. Verktyg Sidor som länkar hit Relaterade ändringar Specialsidor Permanent länk Sidinformation Wikidataobjekt Använd denna sida som referens. gordon ramsay

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *