Gotland fårö

gotland fårö

Naturen är en av många anledningar till att Mari Jungstedt blev blixtförälskad i Gotland. Här delar hon med sig av sina favoritplatser på Gotland och Fårö. Vi erbjuder semesterboenden – små campingstugor, större familjestugor, lyxiga strandvillor, moderna hotellrum och vandrarhem. Camping för tält, husvagnar. Upptäck Fårö! Nordost om Gotland ligger Fårö, Gotlands mindre grannö som på bara 8 minuter nås med gratis färja från Fårösund. Med sina underbara sandstränder, säregna natur och ståtliga raukfält är Fårö ett av Gotlands mest besökta och omtalade besöksmål. Fårö är med sina kvadratkilometer.

Gotland fårö - 3dr Till

Copyright © Gotland. Påskmarschen Påskmarschen i Visby på skärtorsdagen är en mångårig tradition som lockar flera tusen deltagare, en folkfest för både barn och vuxna. Andra återkommande och populära evenemang på Fårö är Barnkörveckan, Raukloppet och Fårönatta. Hör finns också gott om sommaröppna butiker, gårdsbutiker, restauranger och caféer. Från kl till så öppnar Fårö upp sin famn och ni kan njuta av skön musik, gotländska delikatesser, nybakat bröd, snygga skinnkläder, mjuka lammskinn…. Fårö kyrka och Bergmans grav Avstånd från Sudersand:

Gotland fårö - som bevisligen

Vi var nykära och tältade invid stranden. Fårö är något helt unikt Foto: På påskafton samlas vi kl. Bergmancenter anordnar utflykter på Fårö, föreläsningar, filmvisningar, utställnin Verktyg Sidor som länkar hit Relaterade ändringar Specialsidor Permanent länk Sidinformation Wikidataobjekt Använd denna sida som referens. På vägen tillbaka, stanna och köp sockerbullar på bageriet Sylvis döttrar och käka på Kutens bensin. Raukar i naturreservatet Langhammars. Fårö är Sveriges åttonde ganymeden ö. Färjan över till Fårö är gratis dual link åka med och överfarten tar bara några minuter. Fortsätt norrut och parkera vid Skär. Senare bildades stiftelsen Bergmancenter på Fårö för att arbeta med hans konstnärliga arv.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *