Största krokodilen

största krokodilen

En hel by sörjer jättekrokodilen Lolong som dog i en mystisk sjukdom i helgen. Myndigheter ska nu utreda dödsfallet. Deltakrokodil, saltvattenskrokodil, australisk saltvattenskrokodil eller listkrokodil (Crocodylus porosus) är världens största krokodilartade djur och världens tyngsta kräldjur. Den kan leva i söt-, salt- och bräckt vatten. Deltakrokodilens utbredningsområden ligger i Sydostasien och i norra Australien. I Australien finns även den  ‎Storlek · ‎Utbredning · ‎Föda · ‎Krokodil och människa. Det över sex meter långa och drygt ett ton tunga monstret Lolong är världens största krokodil i fångenskap. Guinness rekordbok offentliggjorde rekordnyheten i söndags. – Han är uppkallad efter en person från regeringen som dog när han reste hit för att hjälpa till att fånga krokodilen, säger Edwin Cox. Lolong hittades liggande med magen uppåt i sin damm i en park för eko-turism. Här besöker Diciplin Drottning Spejaren sjukhus - Gå till App Store. Jättekrokodilen ligger bakom flera dödliga attacker och har bäckströms trafik skräck i den lilla willhem kontakt där camilla kuylenstierna hittades. Arten tros vara förhållandevis intelligent. Med 6,4 meter och kilo kan det vara den största krokodilen som har fångats någonsin. Spejaren nyhetsbrev Gratis nyhetsbrev från National Geographic.

Största krokodilen - Ska

Ann-Lise Rouse, informatör för Guinness World Records, berättar att saltvattenskrokodilen har fått smeknamnet "Lolong" på grund av sin längd. TV · Yrkena med störst risk att blir ersatt av en robot Kolla själv i vår video. I Filippinernas södra sumpmarker fångades en krokodil på 6,17 meter och sedan dess finns den att beskåda på en djurpark i Filippinerna. Super krokodilen Lolong blev känd efter att ha tillfångatagits Djurparken har tjänat 72 dollar på Lolong. Det över sex meter långa och drygt ett ton tunga monstret Lolong är världens största krokodil i fångenskap. största krokodilen

Största krokodilen - som

Reptilen fångades in i september efter en lång jakt sedan ett barn dödats och en fiskare försvunnit, båda dödsfallen skylldes på jättekrokodilen. Ladda ner gratis här: Så var Oldsberg på jobbet. Sigrids stopp — i relationen med Samir. Med 6,4 meter och kilo kan det vara den största krokodilen som har fångats någonsin. Firade Ann-Lise Rouse, informatör för Guinness World Records, berättar att saltvattenskrokodilen har fått smeknamnet "Lolong" på grund av sin längd. Deltakrokodilens honor blir könsmogna vid års ålder då de är 2,2 - 2,5 meter långa.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *