Blomsterlandet gränby

blomsterlandet gränby

Välkommen till oss på Blomsterlandet!Blomsterlandet är en svensk butikskedja med 52 butiker. Vi erbjuder ett brett sortiment av såväl växter och tillbehör för hem och trädgård, som buketter, arrangemang och accessoarer till vardag och fest. Det känns verkligen roligt att vi äntligen slår upp portarna till vår nya, fina butik, säger Caroline Åkesson, butikschef, Blomsterlandet Gränby. - Våren är på gång, och vi smygöppnar vår trädgårdsmarknad redan nu, med ett brett sortiment av växter och trädgårdstillbehör, säger Caroline. - Vi är mycket glada. På torsdagen öppnade Blomsterlandet i Atrium Ljungbergs nya handelsområde, Gränbystaden, i nordöstra delen av Uppsala. Atrium Ljungbergs vision för Gränbystaden är att skapa Uppsalas andra stadskärna med handel, kultur, restauranger, bostäder och arbetsplatser i en tät kvartersstruktur.

Blomsterlandet gränby - and

Genom en kombination av kunskap, inspiration och högt engagemang erbjuder Blomsterlandet ett prisvärt utbud med hög kvalitet där endast fantasin sätter gränserna. Caroline Åkesson, butikschef Blomsterlandet i Gränbystaden caroline. Vissa av våra produkter är beställningssortiment med en leveranstid på dagar. Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag med verksamhet framför allt i Stockholm, Uppsala, Malmö och Göteborg. Daniel Kvant Suber, affärsutvecklare Atrium Ljungberg, 60 91 daniel. For details see our cookie policy.

Blomsterlandet gränby - CRDi

Atrium Ljungbergs vision för Gränbystaden är att skapa Uppsalas andra stadskärna med handel, kultur, restauranger, bostäder och arbetsplatser i en tät kvartersstruktur. Information om Blomsterlandets köpvillkor och växtgranti. Där alla delar berikar varandra. Atrium Ljungbergs ambition för volymhandelsområdet är ett 50 kvadratmeter stor handelsplats med stadskänsla och ett utbud fokuserat mot hemmet. Kommentarer 0 Lägg till kommentar Kommentera Namn: Sickla i Nacka, Nod i Kista, Gränby Centrum i Uppsala och Mobilia i Malmö är exempel på hur vi skapar nya moderna mötesplatser för arbete, shopping, fritid, kultur och utbildning. Vissa av våra produkter är beställningssortiment med en leveranstid på dagar. blomsterlandet gränby

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *