Camelot unchained

camelot unchained

Camelot Unchained är ett RvR-fokuserat (PvP) MMO från en av skaparna bakom Dark age of Camelot (DaoC) som många anser vara det bästa PvP-MMOt någonsin. Det är inte en uppföljare till spelet så vitt jag förstår, och spelet har precis börjat utvecklas. Mark Jacobs har via Kickstarter fått ihop de två. Camelot Unchained är ett MMO-spel som utvecklas av före detta Mythic-anställda som tidigare jobbat på Dark Age of Camelot. Spelet söker finansiering via Kickstarter där man hoppas på att få in 2 dollar. Spelet verkar använda sig av samma rike. Sökte på forumet och blev lite förvånad över att det inte fanns någon tråd över Camelot Unchained (eller så är jag kass på att leta). Trodde att det.

Camelot unchained Video

Camelot Unchained vs Crowfall Comparison

Camelot unchained - Pop

Nej, skapa ett konto nu. Köp mekaniskt HyperX-tangentbord till suveränt pris. Tack till Javas för detta nyhetstips! Här kommer julhälsningar från Yoku's Island Express I dag Blaha2k2 Blaha2k2 Visa allmän profil Skicka ett privat meddelande till Blaha2k2 Hitta fler inlägg av Blaha2k2 Hitta alla inlägg av Blaha2k2 i detta ämne. camelot unchained

Camelot unchained - arrangeras

Logga in eller registrera dig för att svara. Första linjära kampanjen på 15 år. Här kommer julhälsningar från Yoku's Island Express I dag Enda "problemet" med sånt här är väl att vår guild från Daoc har hoppat på säkert 10 spel i förhoppningar om "det nya Daoc" men det blir aldrig samma sak. Hoppas bara att detta spelet får någorlunda genomslag med en hyfsad spelarbas för DAoC var garanterat roligast när det hade som störst spelarbas. Deliverance 19 Igår Nope!

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *