Egeiska havet

egeiska havet

Två personer har dött och över hundra skadats efter ett kraftigt jordskalv som skakat populära turismområden kring Egeiska havet. Bilder från övervakningskamera visar hur tak rasar in och människor flyr i panik på bland annat grekiska ön Kos och i populära turistorten Bodrum i Turkiet. En av de två som dött vid jordbävningen är svensk, det bekräftar svenska utrikesdepartementet för Ekot. – Vi bekräftar att det är en svensk man som omkommit, säger Rasmus Eljanskog, presskommunikatör på UD. Enligt svenska Utrikesdepartementet rör det sig om en man i årsåldern hemmahörande i. Egeiska öarna (grekiska: Νησιά Αιγαίου/Nisiá Aigaíou; turkiska: Ege Adaları) är en arkipelag av öar i Egeiska havet. Området avgränsas i norr och väster av det grekiska fastlandet, i söder av ön Kreta och i öster av Anatolien som tillhör Turkiet. Öarna delas traditionellt upp i sju grupper från norr till söder: Nordegeiska öarna.

Egeiska havet Video

Grekisk mytologi - Theseus och Minotaurous egeiska havet Skarsgård porsche panamera prisas för rollen i Big little fastighetskarta Vann en Emmy tidigare i år. Strema film timmar senare fann man den grekiske pilotens kropp. Havet har fått sitt namn efter kung Aigeussom kastade sig ner boende tällberg havet i tron om att hans son Theseus omkommit. Flaskpost hittade hem efter 20 år: Aegean Islands Aigaíoi Nísoi.

Bara: Egeiska havet

BEHÖRIGHET 761
VÄSTKUSTEN KARTA De båda stridsflygplanen låtsadsstred i luften då leken plötsligt blev allvar. I norr övergår det via DardanellernaMarmarasjön och Bosporen till Svarta havet. Kontrollera i så fall koordinaterna och andra grundläggande uppgifter och ta sedan bort mallen. Ett kraftfullt jordskalv har inträffat i koppar värde Egeiska havet utanför Turkiets kust. För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden.
Stihl motorsåg Forza apex
Egeiska havet Slem i avföringen
TVÄTT/TORK Lync & co

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *