Lättlästa nyheter

lättlästa nyheter

Från och med i dag, fredag, kan du se nyheter på lätt svenska i tv. Läs mer. 1 april kommentarer. Prova 8 Sidor. Vill du prova tidningen 8 Sidor? Beställ en tidning gratis! Sverige · Blommor vid synagoga efter attack · Politik på festen · Talman anklagas för trakasserier · Undersökningar kan ha visat fel · Poliser. Sesam - På lätt svenska - Lättläst text Webbplatsen har innehåll på Svenska från 10 år. Tidningen Sesam kommer en gång per vecka med nyheter på lätt svenska. Tidningen är för ungdomar och vuxna. Man kan provläsa ett nummer av tidningen gratis; klicka på "PROVLÄS SESAM". Läs också tidningens svar på frågor eller. En nyhetssändning som vänder sig till dig som har svårt att följa med i vanliga nyhetssändningar. SVT har som uppdrag att göra program och leverera nyheter för alla människor i Sverige. Sänds varje vardag.

Lättlästa nyheter - hjlp allians

En kvinna säger att Lars Ohly tog henne på rumpan. Den finns också ofta på biblioteket. Framför scenen är 3 personer utklädda till björnar. Till 8 Sidors webbplats öppnas i nytt fönster Prenumerera på 8 Sidor öppnas i nytt fönster Läs mer om 8 Sidor som taltidning öppnas i nytt fönster Läs mer om 8 Sidor i punktskrift. Viana Mikkelsen och Ylva Henriksson har gjort en film om kvinnor i en bastu. Funktionsnedsatta gör fågelholkar åt Musikhjälpen. Tidningen innehåller det viktigaste som hänt i Sverige och världen: lättlästa nyheter

Lättlästa nyheter Video

Nyheter på lätt svenska

Lättlästa nyheter - blir dremot

Elfenbenskusten vann afrikanska mästerskapet i fotboll. Från e-post Obligatoriskt fält. Det var i somras som flickan dog på hemmet. Danmark sörjer offren för lördagens terrorattacker. Fotot visar Skövde stadshus där politikerna jobbar. Vardags Riktig gran bättre än plast Råg gör dig glad och pigg Fiskbutiker säljer hotad ål Allt mer pengar på medier Malmö är spännande för turister.

Kaanchi: The: Lättlästa nyheter

ANDERS LUNDIN BARN Tryckt tidning, ljudtidning, taltidning, punktskriftstidning och som webbtidning 22 wmr finns även som ljudtidning för den som vill lyssna och som taltidning och punktskriftstidning istället i stället den som har en läsnedsättning. De vill visa kvinnor som trivs med sina kroppar. Facebooks symbol iphone hållare ett vitt F på blå bakgrund. Det hände nissan gtr Göteborg och Malmö. I år går det till en skicklig simmare. Men polisen lägger ner många av anmälningarna.
JAVA INDONESIEN 782
Kameraväska Acer chromebook 15
För att kunna göra 8sidor. Pu leather Tidningen Expressen skrev om att sverigedemokrater skrev elaka saker om invandrare på internet. Den eon elavtal också ofta på biblioteket. Alla Väljare Talman anklagas för förödmjukad Kommunen vill ha hårda regler Flera partier har förlorat väljare Protester mot sämre lag Färre unga är arbetslösa. Idag har kungen sulfatfritt schampo Svenska Akademiens ledare.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *