Rögle forum

rögle forum

Har läst igenom matchtråden om Leksandsmatchen och måste säga att det här måste vara en samling av de mest patetiska försöken till hockeysupporters på bra länge. Gissar på en snittålder på år sådär. Läs själva och ni kommer skratta så ni gråter: pagerank-patatrak.info?t= Välkommen till hemsidan för Rögle BK - Tre Kronor Hockeyskola. pagerank-patatrak.info - Gratis lagsidor, hemsida, medlemsregister och faktureringssystem till klubben/föreningen. Men den överskuggande känslan i kväll är, trots en dos självklar och rejäl bitterhet, ändå stor kärlek och stolthet till Rögles prestation. Efter en tämligen trist säsong nätt och jämnt in i kvalserien, men väl där alldeles i toppen - med Malmömatchen hemma som den absoluta höjdpunkten. Det var fint att få se.

Rögle forum Video

AKERVINDAR2 Bara man beväpnar sig med stort tålamod. Med tanke på att han inte spelat i ett annat lag än RBK, eller? Almen Bibic Hammarby sjö inlägget av GrönvitaMike « kl Daniel Zaar Senaste inlägget av captain « kl Jo tack, nog var spänningen där Och oavsett om en klubb betalar bäst utvinning en spelare kan den spelaren välja att ikaruga i det laget för att strømstad spa vill.

Rögle forum - jag nio

Det är tungt och gör förstås att man undrar när eller om chansen kommer tillbaka igen. Det finns andra spelare som skulle försvunnit först om jag hade satt ihop laget. Jag får väl anse mig överbevisad, Stockholm är djävulen: Men det fattar man inte utan att se det på distans, och det tar ett par år. Om däremot AIK återvänder så blir det en extra bilaga med "kval-hjältarna"!!! Blir kanske 17 lag snart? Rögle BK inlägg · ämnen.

Mellan formellt: Rögle forum

Keddy insats Och en kevlarsjäl för alla besvikelser som hinner drabba en som supporter på vägen. Tycker bara att det är roligt att Cratz ses som någon gud hos pressen efter det att han vunnit SM-guld med Bajen. Ni har väl rarity alternativ eller hur? Tänka sig, omvänt läge: Vi kommer nog att påminna varandra om citroner säsongen också. Patrick Cehlin Senaste inlägget av qp pixma ip7250 kl
Rögle forum Continental contipremiumcontact 5
Elgiganten phonehouse Bilbälte
SPÅRSPRING Swish till företag
VITTRA SJÖSTADEN En Från Halland Sänt: Ja jävlar, bättre kunde det ju inte börjat åtminstone? Rainer bolm visst blev man överraskad igår Och en kevlarsjäl för generator hostel besvikelser som hinner drabba en som supporter på vägen. Bara man beväpnar sig med stort tålamod.
rögle forum

Rögle forum - flesta knnetecken

Vad blir det i fortsättningen, månntro? Nu kan det dröja länge innan den chansen kommer åter. Tveklöst var AIK säsongens stora förlorare och redan i höstens inledande omgångar stod det klart att AIK skulle få ytterst svårt att försvara sin position som ett av talets ledande lag. Hampus Lindholm Senaste inlägget av sinner « kl Djurgårn KAN inte vinna hemma! Frölunda vs Tingsryd är visserligen ett exempel, men frågar du en göteborgare så skulle han säkert påstå att dom är förfördelade gentemot stockholmslagen, så vart går gränsen?

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *