Tableau

tableau

Tableau som ligger långt fram på beslutsstöd sågar Microsofts gratisalternativ Power BI. Man klagar bland annat på små datavolymer och snåriga analyser. Tableaus donationsprogram hos Techsoup erbjuder programvara för dataanalys och -visualisering till ideella organiationer och stiftelser. Med grundläggande kunskaper kan du använda Tableau till att producera och dela den data ni samlar in åskådliggjord på ett lättbegripligt sätt. Business Intelligence och Supply Chain Visualization är en viktig del i Optilons projekt och ett område där vi arbetar med partners som Tableau.

Tableau - tar

Vår Cookiepolicy beskriver hur vi använder våra cookies och hur man inaktiverar dem. Visa alla Kindred Group jobb - Jobb i Stockholm. Utbildning Advectas har certifierade utbildare med erfarenhet av att hålla kurser i hela Norden, detta gäller både nybörjare- och fortsättningskurser. Sveriges mest rekommenderade varumärken De erbjuder flexibla produkter som är designade för att visualisera och tillgängliggöra olika typer av stora mängder data.

Tableau - Kimmy

Kontakt Nyhetsbrev Rekommendera en vän. Tableau är ett analys- och visualiseringsverktyg som gör det möjligt att enkelt integrera med olika datakällor för att sedan kunna analysera och visualisera sin data. Att resultatet sprids i organisationen är avgörande för ett lyckat resultat. Alla priser är exkl. Taggar digital marknadsföring Internet Undersökning LinkedIn metrojobb. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev ×. Analytikerna är företagens guldsmeder som omvandlar data till snygga enkla och lättöverskådliga presentationer till ledningen och muslimsk bank i sverige av organisationen. Fast 26 Rekryterare 23 Heltid 9 Frilans 1. Göteborg Packhusplatsen 3 13 Göteborg, Sverige. Sponsrad - spara jobb. Utbildning Advectas har certifierade utbildare med erfarenhet av att hålla kurser i hela Norden, detta gäller både nybörjare- och fortsättningskurser.

Tableau Video

Tableau - Do it Yourself Tutorial - Getting Started - DIY# 1-of-50

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *