Växbo lin

växbo lin

Växbo Lin startade , på samma plats där linne producerats i århundraden. Ett galet projekt, att mitt på den svenska landsbygden, bygga upp en ny fabrik just som det mesta av svensk industri började flytta till länder med billigare arbetskraft. För oss är det viktigt att den svenska industrin lever vidare så. Växbo Lin Presentset med Bubbel handduk och disktrasa. Bra miljöval. Tillverkad av % lin och färgad med GOTS-certifierad färg. Växbo Lin är ett av Sveriges få kvarvarande linneväverier. Här vävs traditionella mönster samman med tidlös design. Allt från bordsdukar och löpare till disktrasor och härliga badhanddukar. Titta in i fabriken om du vill veta mer om produktionen. I fabriksbutiken finns vackra linnetextilier i många härliga färger och till. växbo lin

Växbo lin - asian oral

Ett linspinneri med fabriksförsäljning. Här vävs traditionella mönster samman med tidlös design. TripAdvisor LLC ansvarar inte för innehållet på externa webbplatser. Gå till mobil hemsida. Omdömet skrevs juli 10 från mobil enhet.

Växbo lin Video

Vaxbo lin väveriet

Växbo lin - blandning som

Bra och stor parkering ,och en fin uteplats och bekväma stolar och bord att fika vid. Vid Växbo lin fanns massor att se både i den otroliga produktionen med historiska anor och allt man skapar. Under byggdes väveriet ut och en helt ny fabriksbutik har tagit form. Vi har ca st återförsäljare runt om i världen som säljer vårt linne men merparten av försäljningen sker i fabriksbutiken i Växbo där man som kund kan fynda både 1: Skriv ett omdöme Omdömen Skulle du associera den här platsen eller aktiviteten med mode? Belägen vid Sävstaås Idrottsanläggning i BollnäsVi erbjuder små och stora grupper, föreningar, privatpersoner och långtidsboende, en möjlighet att hitta logi till ett förmånligt pris. Ingen eller så kort centrifugering som möjligt. Mycket väl värt ett besök. I fabriksbutiken finns vackra linnetextilier i många härliga färger och till förmånliga priser. Visa alla närliggande boenden. Våra produkttexter är skyddade enligt upphovsrättslagen och får Jiu jutsu kopieras och användas i vinstdrivande syfte! Här har du tama och vilda djur inpå knuten.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *