Ctek batteriladdare

ctek batteriladdare

Batteriladdare CTEK ZAFIR 45 - CTEK | Clas Ohlson Helautomatisk och säker laddning i fyra steg. Köl. Vi lagerför professionella bilbatteriladdare och tillbehör till laddare från CTEK, alltid snabb frakt och trygga betalsätt. Cetek tillverkar intelligenta och effektiva batteriladdare för alla användare och fordon. Se vårt utbud ctek batteriladdare till låga priser här.

Ctek batteriladdare - annat att

Vi använder cookies - läs mer här. Med Comfort Indicator — panel är det enkelt att se batteriets status, från en standardpanel på en båt, i en lastbil eller i verkstaden. Fraktfritt vid order över kr samt en enhetsfrakt på 49 kr för order under kr. Laddaren utvecklades för fordon som kräver god batterivård under kalla vinterperioder, t. Asulfatering - Med pulser återställer man sulfaterade batterier — minimerar risken för den största hälsofaran för batterier. ctek batteriladdare

Ctek batteriladdare - knner mnga

Antal varor 0 st. Varorna skickas inom 24 timmar från det att ordern är mottagen. Asulfatering - Med pulser återställer man sulfaterade batterier — minimerar risken för den största hälsofaran för batterier. Du måste köpa till frakten då den inte knyts till produkten automatiskt. Mellan och  kr. På Mekonomen sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Mindre än  kr.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *