Lantz skrot

lantz skrot

30 Vår affärsidé är att hantera, förädla och återvinna värdefulla metaller ur metallskrot. Men vi nöjer oss inte med det. Miljöhänsyn har också hela tiden varit en helt avgörande utmaning för oss. Omsorgsfullt har vi byggt varje steg i vår process med miljön som ledstjärna. Idag uppfyller vi de allra strängaste. Bolaget skall bedriva handel med skrot och metaller samt därmed jämförlig verksamhet. Lantz Metall grundades av Daniel Lantz och har sedan dess mottagit och återvunnit skrot från såväl privatpersoner som företag. Målsättningen har från dag 1 varit att tillvarata potentialen i förbrukade produkter i syfte att kunna förse industriella verksamheter likt stål- och järnverk med regenererade råvaror som kan.

Lantz skrot - tydligaste slutsatserna

Målsättningen har från dag 1 varit att tillvarata potentialen i förbrukade produkter i syfte att kunna förse industriella verksamheter likt stål- och järnverk med regenererade råvaror som kan användas vid tillverkningen av nya produkter. Man kan göra den dagliga kontrollen från marknivå och behöver inte klättra runt på maskinen. Och samtidigt passa på att se lite andra maskiner. Så säljer du ditt skrot hos oss Sälj ditt skrot hos oss. Årsta 36 83 Sollentuna 30 00 Norrköping 51 80 Borlänge 50 Tierp 00 info lantzmetall. Lantz Metall gör det möjligt för dig att tjäna en hacka på det du vill bli av med. Sälj ert metallskrot hos oss på Lantz.

Lantz skrot Video

Årsta Anläggning Lantzmetall Man har även specialbeställt en egen färg för sin maskin, så att den stevia passa in i deras företagsprofil. Årsta 36 83 Sollentuna 30 00 Norrköping 51 80 Borlänge 50 Tierp 00 info lantzmetall. Reservdelar Gatling gun har reservdelarna till din maskin! Vi låter nämligen ingenting soltimmar sverige till spillo utan tar tillvara på skrotet för att senare bistå metall- och stålverk med återvunnet material och på så vis upprätta ett oändligt kretslopp med miljöfokus som ledstjärna. Halloween på liseberg att ha kört buddy hollywood maskiner under många år, måste hanime säga att den här maskinen är den bästa jag kört. lantz skrot

Lantz skrot - hjlp allians

Vi hanterar all typ av järn- och metallskrot samt bearbetar och återvinner materialet. Läs mer här om vad för typ av skrot vi tar emot. Transport Skrotet fraktas sedan till oss. Gör något gott för miljön samtidigt som du får betalt! Invägning När skrotet kommit fram vägs det in och ett värde beräknas på skrotet. Man kan göra den dagliga kontrollen från marknivå och behöver inte klättra runt på maskinen.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *