Vvs ingenjör

vvs ingenjör

Som VVS-ingenjör arbetar du med fastigheter och skapar energieffektiva och väl fungerande inomhusmiljöer för människor att arbeta och bo i. Vill du jobba inom byggbranschen som VVS-ingenjör. Här är VVS-utbildningen för dig. Läs i 2 år på Campus Nyköping och öka dina chanser till jobb. Sök till YH-utbildningen VVS-ingenjör! Efter utbildningen kan du arbeta med att installera VVS-anläggningar. Du kan arbeta för något stort entreprenadbolag eller för ett mindre företag som är specialiserat på VVS. vvs ingenjör

Vvs ingenjör - efter sida

Examensarbete, 20 YH-p Kursen ger bla kunskaper i att utifrån förvärvade kunskaper, färdigheter och kompetenser utarbeta ett examensarbete i form av ett avgränsat projekt inom branschen. Fastigheterna blir alltmer komplexa med högt tekniskt innehåll och ett allt större krav på energieffektivitet. Detta beror på vilken inriktning eller företag som du väljer. Ladda ner informationsbladet om utbildningen pdf. Studenten ska visa en personlig och social kompetens för att kunna fungera i olika arbetslag och koordinationsfunktioner. Välkommen att kontakta yrkeshögskolans utbildningskoordinatorer http:

Vvs ingenjör - STHLM: Under

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna. Du förbinder dig inte till något. En modern och inspirerande studiemiljö är viktig för mig. Du kan arbeta både inom bygg — och anläggningsbranschen eller på konsultföretag. Som VVS-ingenjör arbetar man med fastigheter såsom kontor, industrier och bostäder och skapar energieffektiva och välfungerande inomhusmiljöer för människor att arbeta och bo i. Elkonstruktör YH-poäng, halvtid, distans Snabb utveckling inom el- tele- och It-teknik ställer stora krav vid ny- och ombyggnationer. Är Campus Nyköping rätt för dig?

Vvs ingenjör Video

Vvs Johanneshov L.E.B Consult AB

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *