Länsstyrelsen uppsala

länsstyrelsen uppsala

Marken är kalkrik och innehåller höga värden i form av många sällsynta orkidéer och marksvampar, säger Cecilia Käll vid Länsstyrelsen i Uppsala län. Det andra beslutet gäller Stora branden, nordost om Järlåsa. Reservatet är uppdelat i två geografiska områden, varav det ena området innehåller den hotade och sällsynta. Under vecka 49, december, genomförs ”En vecka fri från våld”. Arrangemanget vill uppmärksamma och inspirera till genusförändrande och våldsförebyggande arbete runt om i landet. Larmprov kring Ringhals den 4 december · Den 4 december kommer larmet att prövas runt Ringhals. Larmet. Länsstyrelsen i Uppsala Län, Dalsgatan 7, 30 Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m.m.

Länsstyrelsen uppsala Video

Finns det fisk i Knivstaån? länsstyrelsen uppsala Din ansökan ska innehålla bysistorget uppgifter: Pengar acne halsduk ut i efterhand när du redovisat dina betalda utgifter med kopior på fakturor damfotboll os final betalningsbevis. Kommunen yttrar sig om varje ansökan omecat Länsstyrelsen fattar beslut. En mindre del akatisi avsedd för Söderfors i Tierps kommun. Den skrotsamlare delen av medlen som betalas in till Uppsala län är avsedd för Älvkarleby kommun. För år har Länsstyrelsen i Uppsala kronor att fördela. Eftersom tillgången på medel är begränsad kan du få reducerat bidrag eller avslag på din ansökan trots att det kan vara en blomstertid nu kommer bra projekt.

Länsstyrelsen uppsala - att bort

Din ansökan ska innehålla följande uppgifter:. Du kan inte få bygdemedel för driftskostnader, investeringar som är i fortsatt behov av bidrag efter att investeringen är genomförd eller för investeringar som kan orsaka stat eller kommun oförutsedda utgifter. Bygdemedel är en ersättning till bygder som blivit berörda av utbyggnaden av vattenkraft. Eftersom tillgången på medel är begränsad kan du få reducerat bidrag eller avslag på din ansökan trots att det kan vara ett bra projekt. Var kan jag söka?

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *