Mamma mia!

mamma mia!

Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu väntar partyt! Bli en del av en helt ny upplevelse. En grekisk taverna. En medelhavsmeny. ABBAs låtar och en fest som aldrig tar slut. Välkomna! Den 20 januari var det världspremiär på Tyrol för nästa steg i succén MAMMA MIA! Tyrol på Djurgården i Stockholm är nu ombyggt. Med avstamp i ABBAs låtskatt vill Björn Ulvaeus fånga den varma, glada stämningen som musikalen och filmen Mamma Mia! har gett miljoner människor runt om i världen och överföra den till en fest. Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu börjar partyt. Där du kommer in i handlingen väntar ingen musikal. Eller teater. Istället kliver du rakt in i en Mamma Mia-värld med en helt ny story, i en annorlunda upplevelse. Ni kliver in i den underbart exotiska, grekiska tavernan och dess lika exotiska värd, Nikos. Det kommer  fre 29 dec.

Mamma mia! - Kaanchi: The

Torsdag 18 Januari Fredag 20 April If you visited the party, you have enjoyed our dinner medelhavsmeny. Fantastisk kväll med toppenshow , överraskni ngar, supergod mat och en kypare vid namn Leo som förhöjde kvällen. Amanda Seyfrieds rollfigur är gravid, tillsammans med en man som inte vill sätta barn till en värld på väg att gå under. Ring 45 Frågor och svar.

Mamma mia! - replikerade

Regnar det på dig idag? Lördag 3 Mars Taggad personal på tavernan, ikväll blir det party! Bordsplaceringen är klar när ni anländer. Det var skratt, tårar, rysningar och ståpäls när ni uppträdde. That was the weekend again! Lördag 7 April mamma mia! Lördag 10 Mars Fredag 16 Mars Allegiance enda negativa var att jag beställde champagne men fick cava. Toppen på alla vis!!!! Fredag 23 Mars

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *